Laatste berichten

Het begin

Toen ik vanochtend in bed lag zat ik na te denken over wat ik wou gaan doen met mijn leven. Wat past bij mij? Waarom ben ik hier? Wat is het doel van mijn leven? Ik moest denken aan het opzetten van deze blog. Een persoonlijke blog over gevoelige onderwerpen. Hoewel ik een ongelofelijke drang voel om mij hiermee bezig te houden, wist ik niet of het wel iets zou toevoegen. Ik bleef er maar omheen draaien. Waarom zou ik gaan schrijven over entiteiten, engelen, energie├źn en dergelijke? Wat heeft men daar aan? Waarom zou ik mensen oefeningen en tips geven over hoe ze zichzelf kunnen helen? Ik wil mensen niet gaan zeggen wat ze moeten doen maar juist dat ze zichzelf leren vertrouwen.

Toen verscheen er een blauw licht met wat glinsteringen hier en daar. Een gids. Eentje die ik vaker zie. Ik vroeg aan hem (voor mij is het een hij) ‘’Ik kan wel schrijven over jou. Schrijven over dat ik nu bijvoorbeeld een blauw licht zie. Maar wat voegt dat toe? Hoe helpt dat iemand?’’. Er kwam geen antwoord in woorden. Maar wel een heel groot gevoel van vertrouwen. Alsof hij ‘zei’ dat ik het gewoon maar moest doen en aan het universum moest overlaten.

Mijn ego wou wat meer geruststelling. Dus ik had het er even met mijn partner Bernd over. Hoe kan het delen van mijn ervaringen anderen helpen? Hij wees mij erop dat er veel mensen zijn die daar juist grote behoefte aan hebben. Mensen die zoeken naar herkenning of nieuwsgierig zijn. Die willen dat er open over deze onderwerpen wordt gesproken. Het delen ervan draagt ook bij aan het openen van bewustzijn, waardoor het meer lijfelijk, emotioneel en energetisch kan worden ervaren.

En daarvoor doe ik het. Om bewustzijn te openen. Daarom heb ik besloten om vandaag met deze blog te beginnen. Zonder planning en zonder te weten wat er verder uit voort komt. Wat ik wel weet is dat het voor mij nu de bedoeling is om dit te doen, zo voelt dat.

Ik ben van plan om te gaan schrijven over onderwerpen als hoogsensitiviteit, spirituele ervaringen, hoe je kunt verbinden met de natuur, jezelf kunt genezen en natuurlijker kunt leven in lijn met jezelf. Zonder te zeggen wat je moet doen, maar hopelijk door je te inspireren en oefeningen en tips mee te geven om te leren vertrouwen op je Zelf en het leven.

Ik hoop je snel weer te zien en mee te nemen op mijn reis.

 

Liefs, Sofia

Form for Contact Page (Do not remove)